Flerdagseventyr i kajakk

Jul 18, 2016 @ 11:00 am  —  Jul 20, 2016 @ 6:00pm

3 dager med herlige padle opplevelser og leir på vakre holmer på Helgeland! Turen passer for deg som har våttkort grunnkurs hav eller har tilsvarende erfaring. Våttkort kan tas 7-8 juli eller 16-17 juli 🙂

dag 1: Vi begynner på Vallvågen Engavågen med å pakke kajakkene. Alt av utstyret pakkes ned i kajakken. Padling rundt Meløya, der vi slår opp teltene i nærheten av sandstrand ved Brimneset. Antall km: 14 (beregnet med start fra Engavågen)

dag 2: Vi padler fra Brimneset/Meløya mellom øyer og skjær til Bolga. Noe åpne strekninger er det på denne turen, men den byr på variert padling. Vi slår opp teltet i Vikan på Bolga (vest-side av Bolga) eller på en øy i nærheten av Bolga (væravhengig). Antall km: 15.

dag 3: Vi padler fra Bolga tilbake til Engavågen/Åmnes camping. Det er 2-3 kilometer med litt mer åpent hav, med gode muligheter for dønninger/bølger, men dette er ikke uoverkommelig. Antall km: 16

Pris: 5990,- kr per pers. Inkludert: instruktør, kajakk med alt av nødvendig kajakk-utstyr, lån av tørrdrakt, bruk av gassbrenner. Ikke inkl: mat og overnatting. Telt kan leies ved behov.

Deltagerne er selv ansvarlig for å ha med og organisere egen mat, sovepose og utstyr for å klare seg under hele kurset/turens lengde. Alle påmeldte får en liste med oversikt over vårt normale behov for klær, mat og utstyr for turen/kurset.

Påmelding til post@rocksnrivers.noEvent Details