Smaken av Velvære på Støtt – der himmel møter hav

Sep 2, 2016 @ 5:00 pm  —  Sep 4, 2016 @ 2:00pm

HAR DU LYST Å PRØVE yOGA ELLER LÆRE LITT OM MINDFULLNESS?

Du kan kjenne den spesielle stemningen idet du stiger i land på Støtt, puster inn frisk havluft og ser måker i døsige svev over det gamle fiskeværet. For her følger naturen sin egen tidsregning, i et miljø der menneskene lett får kontakt med de gode følelsene. Der hav møter himmel kan du senke skuldrene og la roen flytte inn.

På kvelden kan du nyte herlig mat fra havets spiskammer, servert i restauranten i den gamle butikken – og du får herskapelig overnatting i rorbua eller stabburet.

Neste dag starter med yoga og mindfull tilstedeværelse, som åpner for nye opplevelser i møtet med livet på øya. Hvis været tillater det blir du nå med ut i det spesielle kystlandskapet, som med sitt rike fugle-, plante- og dyreliv tenner lysten til å nyte din indre ro og velvære.
Det blir en yogaøkt 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00, med en kulinarisk lunsjbreak.
Yogaøvelsene vil foregå i konferansemuseet hvis værgudene ikke er med oss.

På kvelden kan du få et velsmakende måltid på restauranten og du kan få du være med på en historisk reise i vår ramsalte kystkultur i Konferansemuseumet. Og til slutt byr vi på en kunstnerisk opplevelse knyttet til maleren Espolin Johnsons samling – «Den siste viking».

Neste dag, blir det ca. 90 min yoga før frokosten starter. Etter at du har nytt en deilig frokost, vil du kunne tilbringe dagen på Støtt, gå turer og ha nødvendig egentid til avslapping og rekreasjon i naturskjønne opplevelser,

Når du reiser hjem til hverdagen igjen, vet du at du alltid er velkommen tilbake til det tradisjonsrike handelsstedet Støtt, der velvære, gjestfrihet og autentiske natur- og kulturopplevelser står i sentrum.

Pris for yogakurs: Kr. 1500,-
Pris for overnatting i dobbeltrom m frokost. Fredag – søndag.
,Kr. 1390,-

Påmelding innen 25. august til eaa@stott.no eller 40021212.Event Details