Toppturdager i Meløy Alpene + skredinnføring

May 5, 2016 @ 9:00 am  —  May 8, 2016 @ 7:00pm

Er du klar for en skikkelig topptur på ski i Meløy Alpene? Lære mer om skred og vurdering, kjøre ski fra en topp du ikke har vært? After-ski etter turen?

I helga 5-8 mai arrangerer vi toppturdager på ski. Du/dere kan enten hive dere med på en dag, eller bli med flere dager. Vi avslutter dagen i stil med After-ski på Vassdalsvik Sea Lodge 🙂 Her kan du også overnatte. På alle våre turer inkluderer vi gjestene i turvalg og tanker rundt skredfare.
Vi inkluderer grunnleggende skredteori/innføring, eventuelt enkel veiledning underveis på turen. Ferdighetsnivået er med på å bestemme turens mål.

Med forbehold om snøforholdene satser vi på følgende turer:
– TORSDAG 5. mai
Sandvikfjellene/Bjørnskardstinden, nordvendt fjell; Her må vi gå litt til fots men etter ca. 200 m kan vi binde på oss skiene.
Du bør ha ski-erfaring fra før og være i vanlig form.
950 kr per pers.

– FREDAG 6. mai:
Ronsfjellet/Kjeldalsfjellet, sydvendt fjell; Det er en fordel om du har ski-erfaring fra før.
950 kr per pers.

– LØRDAG 7. mai:
Reindalstinden, nordvendt fjell; «Ski by boat». Vanskelighetsgrad: du bør kunne kjøre kontrolert i bratte heng inntil 35 graders helling. Om forholdene ikke legger seg til rette for Reindalstinden, velges alternativt fjell.
1150 kr per pers. inkl. båt transport.

– SØNDAG 8. mai:
Botntinden fra Kilvik, vestvendt fjell; Vanskelighetsgrad: du bør kunne kjøre kontrolert i bratte heng i 30 graders helling. Om forholdene ikke legger seg til rette velges alternativt fjell ut fra gruppets ferdigheter og dagens snøforhold.
950 kr per pers.

PÅMELDING: post@rocksnrivers.no / eller FB melding. Trykk gjerne at du Joiner eventen.

Ps. Usikker på dine skiferdigheter, men har likevel lyst å bli med? Finn 2-5 gode venner som er på samme nivå, inviter dem med, og få en super tur som er avstemd til deres ferdighetsnivå!

Påmelding til post@rocksnrivers.no
eller gjennom Facebookmelding til Rocks & Rivers.

Pris: guiding pr dag 950,- kr per pers ved min. 3 deltakere.
Pris for overnatting & mat: ta kontakt for tilbud.Event Details